OVER ONS

Myworkoutplan is opgericht door personaltrainers en diëtisten met verschillende sportachtergronden. Hierdoor hebben we veel ervaring in ons team en zijn we breed gespecialiseerd.

Het team van myworkoutplan vindt het belangrijk dat iedereen verantwoord moet kunnen sporten en gezond eten. Eén van de redenen waarom myworkoutplan is opgericht, is omdat we veel hard sportende mensen te lang zien doen over het behalen van hun fysieke doelstelling. Kort gezegd: zonde van je tijd!

Wij zorgen ervoor dat jij als beginnende- of doorgewinterde sporter de juiste weg volgt naar nieuwe fysieke successen. Dit wil zeggen: effectief en gericht, trainen en eten met je persoonlijke plan. Ook staan we tijdens jouw persoonlijke plan klaar voor jou om al je vragen omtrent voeding en sport te beantwoorden. Zo bereik je niet alleen maar resultaten, maar doe je ook kennis op voor de rest van je leven!

De voedingsplannen en trainingsplannen worden persoonlijk opgesteld met de grootste zorg. Onze passie, kennis en ervaring steken we in elk plan dat we opstellen. Hiermee zorgen we ervoor dat je alle essentiële voedingsstoffen en trainingsprikkels krijgt voor de ultieme resultaten. Met myworkoutplan transformeer jij naar de fitste versie van jezelf!

Daarnaast kunnen we ook met trots vermelden dat myworkoutplan een begrip aan het worden is binnen de sportwereld. We staan bekend om onze lifestyle plannen waarmee we al vele fysieke doelstellingen hebben mogen bereiken. Ben jij er ook klaar voor om je fysiek naar een next level te brengen? Join us in het succes!

De voordelen van een plan van myworkoutplan:
 Je persoonlijke plan volgen en je doel gegarandeerd behalen!
 Goed vol te houden
 Overal je plan kunnen bekijken, mobiel vriendelijk
 24/7 mail support, de klant staat centraal. We antwoorden zo snel mogelijk terug
 Myworkoutplan plannen zijn van ongeëvenaarde prijs/kwaliteitverhouding
 Winacties, aanbiedingen en nog veel meer!

PERSONAL TRAINING

Met de personal training van myworkoutplan ben je ervan verzekerd dat jij je fysieke doelstelling zal behalen met je eigen trainer van myworkoutplan. Dit komt onder andere door de hoogwaardige kwaliteit van onze ervaren trainers.

Door onze coaching zal je niet alleen fysieke resultaat behalen, maar ook op mentaal vlak een sterker mens worden. Denk aan het beter presteren op je werk/met je eigen onderneming door een sterkere mindset en wil. Haal het beste uit jezelf en ontdek hoe ver jij echt kunt komen.

Meer info? Stuur ons een mail via de contactpagina

BEDRIJFSFITNESS

Myworkoutplan kan ook voor uw bedrijf veel betekenen. Wij zorgen ervoor dat uw werknemers fitter en energieker worden. Daarnaast verzorgen wij onze trainingen voor uw onderneming op een vast gewenst tijdstip op locatie of sportruimte in de buurt. Hierbij werken wij met groepslessen gericht op teambuilding voor de werknemers van uw onderneming. Dit vertaald zich in vele voordelen voor uw bedrijf. Denk aan onder andere:

 Gezonder, fitter en productiever personeel
 Daling van ziekteverzuim en verzuimkosten
 Betere samenwerking tussen personeel
 Betere werksfeer
 Meer ontspannen en minder gestrest personeel
 Tevredener personeel met grotere betrokkenheid bij het werk
 Positief imago van de organisatie
 Kosten zijn afschrijfbaar

Daarnaast is myworkoutplan geschikt voor alle niveau’s, laagdrempelig. Meer info? stuur ons een mail via de contactpagina

ONZE DIENSTEN

 Personal training
 Bedrijfsfitness
 Online coaching
 Small group training

Meer info? contacteer ons via de contactpagina

mwp_logo_bluefont