Joshua gebruikte het 8 weekse afslank-/droogtrainplan. Hiermee verloor hij 5 kilo waardoor er een fantastisch fysiek tevoorschijn kwam.

‘’Ik was zeer verbaasd over de resultaten die ik heb bereikt met myworkoutplan. Wat erg fijn was, was dat het goed vol te houden was en er redelijk veel flexibiliteit in je voedingsplan zit. Daarnaast was de service ook top, ik ontving mijn persoonlijke plan na bestelling al binnen 24 uur. En dat allemaal voor die prijs!’’

Charly volgde 2 keer een afslank-/droogtrainplan achterelkaar van myworkoutplan. Hiermee verloor hij wel 9 kilo!

‘’Voor mij was het gewoon belangrijk dat ik structuur kreeg met gezond eten en trainen. Ik begon steeds weer opnieuw met trainen en gezond eten. Maar omdat ik niet wist hoe ik moest eten en trainen behaalde ik weinig tot geen resultaat. Toen ik eenmaal begon met myworkoutplan merkte ik dat mijn fysiek met stappen vooruit ging. Als je het plan volgt en je 100% inzet tijdens elke training, bereik je gegarandeerd resultaten.’’

Sophie volgde het 8 weekse afslank/droogtrainplan van myworkoutplan. Hiermee verloor ze 4 kilo en bereikte ze haar streefgewicht van 69 kilo. Netjes gedaan Sophie!

Max kwam wel 7 kilo aan met het spieropbouwplan dat hij 2 keer achterelkaar volgde. Wat een topprestatie Max!

‘’Ik wist nooit precies wat ik moest doen om aan te komen in spiermassa. Overal op internet staat wat en iedereen zegt wat anders. Uiteindelijk kwam ik terecht bij myworkoutplan waarbij ik het volgende moest doen. Het plan volgen en er 100% voor gaan. Ik heb aanzienlijk meer spiermassa aangezet de afgelopen 8 weken. Ook heb ik door myworkoutplan veel kunnen leren wat betreft voeding en training. Thanks guys!’’