PERSONAL TRAINING

RESULTAATGERICHT
Personal Training is op zijn eenvoudigst gezegd het één-op-één trainen van een personal trainer. Maar bij Myworkoutplan verstaan we hier veel meer onder; voor ons betekent Personal Training een samenwerking waarin we resultaat gericht werken aan jouw doelen en wensen. Dit stopt niet bij het trainen. Om je doelen te kunnen halen is meestal een verandering in je levensstijl en voeding vereist. Wij investeren dan ook veel tijd in het ondersteunen, herinneren en aanmoedigen om jouw doelen (ook buiten de trainingen om) te kunnen behalen.

BIJ JOU OP LOCATIE
Aan huis, in de sportschool, op werk of één van de locaties van Myworkoutplan. Wij maken het jouw zo makkelijk mogelijk om jouw doelen te behalen. Hierbij neemt jouw personal trainer van Myworkoutplan alle benodigde trainingsattributen mee naar jouw locatie. Dat is nog eens makkelijk!

VOEDING
Voeding speelt bij het behalen van resultaten een zeer grote rol. Zo begeleiden wij jou in voeding van A tot Z. We zetten je zeker niet op een heftig crash dieet wat niet vol te houden is. Het doel van onze aanpak is dat je inziet hoe gemakkelijk het eigenlijk kan zijn om verantwoord te kunnen genieten. Hierdoor zal je een gezond voedingspatroon veel makkelijker kunnen adopteren dan met een hardcore dieet. Wij gaan namelijk voor blijvend resultaat waar je de rest van je leven van zult profiteren!

DUIDELIJKE TAAL (ook in het Engels)
De uitleg is straight to the point en begrijpbaar voor iedereen. Onze instructeurs spreken overigens ook vloeiend Engels.

Prijzen
Er zijn erg veel opties die je kan kiezen bij ons. Met deze reden is het handig om te kijken naar jouw persoonlijke voorkeuren en op basis hiervan vrijblijvend een prijs voor te stellen. Dit kan per losse les, pakket of groepslessen.

In one word. Perfect!
Huang Chung
Huang Chung
16:53 09 Feb 20
Trainen al aantal jaar 2 maal per week bij Joshua en zijn team. Persoonlijke aandacht, veel focus op een goede houding en het werken aan persoonlijke doelen. Zijn heel tevreden met de aanpak en gaan elke keer weer met plezier trainen.
Jessica Brink
Jessica Brink
13:14 05 Feb 20
As an expat it's difficult to find a proper English speaking instructor. The instructors from My Workout Plan surprised me with both their language and training skills. The best personal trainer for expat's in The Hague if you ask me!
Rick vd Boogaard
Rick vd Boogaard
13:06 05 Feb 20
Ik train nu al ruim 2 jaar, naar volle tevredenheid, bij My Workout Plan! Elke week anders en genoeg uitdaging voor iedereen. Alle oefeningen zijn aan te passen naar ieders niveau. Joshua is een top trainer, hij motiveert en zet je echt aan het werk. Kan je een keer niet, dan haal je je les op een ander moment in, super makkelijk! Leuke groepen (vooral de woensdag eerste uur natuurlijk :-)). Kortom als je een lekkere workout wil, dan zit je bij My Workout Plan goed!
Benoah Noordeinde
Benoah Noordeinde
12:58 05 Feb 20
Ben al aardig op leeftijd met nog een drukke baan. Heerlijk om onder leiding van Joshua wekelijks lekker te sporten. Zowel buiten (bootcamp), en binnen (oa Personal Training). Voor ieder niveau met je eigen keuze en echt maatwerk. Legt de oefening technisch heel goed uit. En, op elke leeftijds categorie van toepassing! Voor mij met minder kilo’s en meer bewegen echt een aanrader. Gewoon beginnen!
Charlotte Smit
Charlotte Smit
12:54 05 Feb 20
Door de bomen het bos niet meer zien klopt ook wel aardig, wat personal trainers betreft! Er wordt veel beloofd, maar niet altijd met resultaat. De gok gewaagd bij Myworkoutplan en met groot succes mag ik zeggen. Duidelijke taal, overzichtelijke stappen en het steuntje in de rug dat ik nodig had om mijn doelen te behalen. Bedankt Myworkoutplan!
Hugo Weijermars
Hugo Weijermars
16:35 04 Feb 20
Nu net een weekje bezig en het bevalt super! Het schema is goed vol te houden en de mogelijkheid om vragen te stellen via WhatsApp zorgt voor een goede persoonlijke begeleiding. Ook de weekelijkse "cheatmeal" is fijn! Dit zorgt ervoor dat je toch (zonder je zorgen te maken) lekker uit eten kunt.
Lisa Den Os
Lisa Den Os
15:35 06 Mar 18
Na bestelling mijn schema's al binnen een paar uur ontvangen. Had er hier en daar nog wat vragen over maar kreeg al snel antwoord op al mijn vragen via support. Bedankt Mwp!
Luc Biez
Luc Biez
08:46 26 Feb 18
Duidelijke schema's, positieve begeleiding!
Kurt Dächer
Kurt Dächer
13:36 12 Feb 18

GEEF ONS
100% EN
WIJ GEVEN
JE EEN GEZOND,
FIT EN VITAAL
LICHAAM TERUG.
DAT IS EEN
BELOFTE.

Bereken hier hoeveel energie/kcal je nodig hebt per dag.